EXECUTIVE SUITE WITH AN IMPRESSIVE VIEW

SAY GOODBYE TO CRAMPED AND SUFFOCATING OFFICE SPACES

The Ta Nung Homestay in Ta Nung Valley, Vietnam is basically everyone’s dream office. It consists of a series of cabin-like buildings all connected by one platform structure. The result gives off a half workplace and half observation deck.

The offices put emphasis on spaciousness, with mostly open floor plan spaces, vaulted ceilings, and floor-to-ceiling windows. Take in the breathtaking views of the Ta Nung Valley while you brainstorm with your colleagues about your next big project.

This terrace also serves the function of a bridge by connecting the main office and the main suite with bedroom, living room, and other convenient facilities equipped. The views and abundant daylight are celebrated and democratized.

Bottom-to-top large panels of glass are lined up and combined with such vernacular, rich, textured material like pine wood for the rhythmic roof, diffuse strong southern and northern sunlight while maintaining views and creating indistinguishable boundaries between indoor and outdoor space.

Take a look at these photos and tell us what you think on our Facebook Page!   

NOW TELL US WHAT YOU THINK BY JOINING THE DISCUSSION ON OUR FACEBOOK PAGE!

[NEXT UP: MAGICAL RETREAT FOR 2 NESTLED IN NATURE’S BEAUTY]

Article and Image Source

 


READY FOR YOUR NEW CABIN?

Click here to find builders, cabin kits, plans, and designers in your area!